Автор: admin
Публикувано на: 04.11.2010 11:31:05

Рейтинг:

EICMA
След като пропусна миналогодишното изложение в Милано, японската компания Honda е решила тази година да компенсира, като представи множество нови и обновени мотоциклети.

Един от тях е модел 2011 на бестселъра CB600F, който е познат в Европа като Hornet. Интересното при него е, че когато се появи новото му поколение през 2007г., то не оправда очакванията за размера на продажбите.

Иронията в случая е, че последното поколение на Honda Hornet 600 е най-доброто във всяко отношение, в сравнение със своите предшественици, благодарение предимно на 599-кубиковия двигател, с мощност 102к.с., взет директно от спортния байк CBR600RR.

Според проучвания на Honda, една от причините за намалелия интерес към Hornet 600 е свалената надолу опашка, тъй като феновете на японската марка са любители на байкове с по-спортно излъчване.

От Honda обаче явно са си взели поука и при модел 2011 на Hornet 600 ставаме свидетели на доста по-спортен вид с вирната нагоре опашка. Промени виждаме и в предницата на мотоциклета, където светлините и оптекателите са придобили по-компактни размери.

Трите цвята, с които Honda Hornet 600 ще се предлага през 2011 година на пазара, са Pearl Sprint Yellow, Pearl Cool White и Pearl Nightstar Black .
Галерия Honda Hornet 600 2011
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg